torsdag 20. januar 2011

The virgin blogger

Altså min første blogg! Aldri gjort det før. Jeg mener, jeg var tidligere en logger, det vil si en som førte logg da vi var på seiltur - men det dreide seg jo om å registrere vindretninger, kurser, vær og andre maritime forhold i båtens loggbok. Blogging, har jeg forstått, er noe helt annet, selv om fellesnevneren for logg og blogg er det å skrive.

Så hva skriver - eller blogger - man så om her fra vakre Vøienvolden? Jo, om Vøienvolden, selvfølgelig.
For en ting er at Vøienvolden er der du finner bygningsvernbutikken Gamletrehus.com, og vi kan skrive mye pent om den, men akkurat i dag, når solen skinner over det snødekte tunet og de røde, staselige bygningene stenger bylarmen ute, har vi det som på landet, vi som har vår daglige gange her.

Og så kan man drømme seg bort...til en tid før det var noe som het blogg, før internett og Iphones og alt som er blitt viktige og selvfølgelige ingredienser i vår hverdag. Da melken kom fra kuene i fjøset og ikke fra pappkartongene til Tine. Da alle høns var frittgående og ingenting var forurensende.

Var det godt å leve da? Var livskvaliten bedre? Var folk lykkeligere - uten alt det materielle som vi omgir oss med i dag?

Det er ikke godt å si. Men sikkert er det at Vøienvolden og alt som finnes der, ja kanskje særlig Gamletrehus.com, bringer tankene tilbake til de gode, gamle dager.

Velkommen til de gode, gamle dager! Velkommen til Gamletrehus.com!! Velkommen til Vøienvolden!!!

Lars

1 kommentar:

  1. Velkommen til Blogglandia :)
    Blir spennende å følge utviklingen her, og legger meg såklart til som følger :)
    Klem fra Lise

    SvarSlett