fredag 18. februar 2011

Ingen vinterferie her i gården!

Eller heter det kanskje her gården? Her Vøienvolden gård, altså?

For Vøienvolden er en gammel gård. Den eldste bygningen her er fra 1663. Kanskje er den den eldste av sitt slag i Oslo-området.

Og det er ikke bare gården som er gammel. Alt du finner i Gamletrehus.com, som altså holder til på Vøienvolden gård, er gammelt. Ja, selv denne Mac´en jeg skriver på er eldgammel, i alle fall hvis vi bruker data-alderens tidsperspektiver.

Her finner du dører fra 1700-tallet, vinduer fra 1800-tallet og dørvridere fra 1900-tallet. Og mye annet. Blant annet et par gamle treski med Kandahar-bindinger. Du som har noen år på baken husker disse. Det var noe annet enn dagens Rottefeller!

Men disse skiene skal ikke på vinterferie. Ikke et par gode, gamle bambusstaver som holder skiene med selskap på veggen heller. Og vi som pusler rundt i butikken skal heller ikke på vinterferie. Trist for oss, selvfølgelig, men hva gjør man ikke for sine kunder?!

Vi kunne selvfølgelig ha stengt og gått fra hytte til hytte, eller fra hotell til hotell, eller hva man nå enn gjør i vinterferier, men hva da med deg som hadde tenkt å kjøpe en nydelig to-fløyet dør som hadde passet sååååå fint mellom de to stuene i ditt gamle sveitserhus?

Og hva med deg som hadde tenkt å bruke vinterferien til å legge våre vakre historiske fliser?

For ikke å snakke om deg som bare ha en dodør før du skal ha barnedåp neste søndag og da kan jo ikke gjestene sitte på utstilling med blådressen nedover knærne!

Som du skjønner, er det helt umulig for oss å stenge i vinterferien. Vi tenker først på kundene, deretter på oss selv. Bra innstilling, eller?

MEN. Og det er et stort MEN. Hvis du ikke kommer i vinterferien, så må vi ta dette opp til vurdering. Vi kan ikke sitte her en uke og leke butikk. Kommer du ikke i denne vinterferien, kan det hende vi holder stengt neste vinterferie. 

Der fikk du noe å tenke på, tenker jeg! Og da tenker jeg vi ses her på Vøienvolden, jeg. I vinterferien.

Velkommen!

Hilsen Lars

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar