lørdag 1. januar 2011

Vi søker Interiørbloggere!

Hei og velkommen til bloggen vår og takk for tilbakemeldingen på Facebook.
Nå tror jeg ikke denne bloggen kommer til å bli den mest spennende  men den er jo praktisk mht kommunikasjon med deg.

Gamletrehus.com er som kjent en bygningsvernsbedrift som i all hovedsak driver med historisk bygningsvern. Dvs gamle ting, gjenbruk og lignende.

Vi tar også frem nyproduserte varer når gammelt er vanskelig å finne.
I den sammenhengen har vi tatt frem Historiske fliser. Bakgrunnen for dette finner du litt om her: http://www.historiskefliser.no

Da jeg søkte Interiørbloggere var det for å komme i kontakt med dere som med et spennende blikk følger med på hva som skjer der ute. Vi som idealister på historisk bygningsvern prøver så godt vi kan å spre det gode budskap både med hensyn til gamle dører, som med nye Historiska gulvfliser. Den ideelle situasjonen ville jo være å utikle flotte annonser som vi gjentatte ganger rykket inn i magasiner som: Isabella, Vakre Hjem & Interiør, Maison, Interiørmagasinet, Bo Bedre, Bolig Pluss, Elle Interiør, Bo, Bygg og Bolig, Lev Landlig og Bonytt, i alle vårens utgaver. Men da hadde vi vært konkurs før 17 mai.

Gamletrehus.com er liten butikk i omsetning men har et stort hjerte når det gjelder engasjement for å gjenskape historiske interiør. Og det er i denne forbindelse jeg tar kontakt. Kan du/dere hjelpe oss?

Har du lyst til å skrive om oss, kjenner du en redaktør i et magasin, avis – lokalt eller regionalt som du tror vil inne engasjementet vårt spennende?

Eller, har du lyst til å gi oss et råd om hvordan du ville hanskes med utfordringen vi har om å bli bedre kjent (spør du naboen vil han/hun ganske sikkert aldri ha hørt om oss)?

Vi tror og mener Gamletrehus er en god historie. Vi er den eneste butikken i Norge som driver aktivt med denne type virksomher, en virksomhet som ble skapt av John Køltzow for snart 25 år siden etter oppfordring fra Byantikvaren i Oslo og Fortidsminneforeningen.

Kjenner du for å bidra ønsker vi selvsagt å bidra tilbake med å gi deg råd og tips hvis vi kan hjelpe til med ditt hus, kjempegode priser hvis du ønsker et nytt ”gammeldags” gulv, dører osv, eller om vi kan bidra på en annen måte.

Håper dette høres spennende ut?
Gjerne ta kontakt her, på facebook, mail: sven-erik@gamletrehus.com eller telefon 900 61 631.

Mvh
Sven Erik

1 kommentar:

  1. Fantastisk flott jobb dere gjør. Gjenbruk er jo i tiden som aldri før og det finnes jo ikke noe mer sjarmerende enn et gammelt hus :-)Inviterer venner og tenker jeg skal lage et blogginnlegg om dere :-)

    Synnøve

    SvarSlett